Contactinformatie

Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord

Adres
Danckertsstraat 88
2517 TK Den Haag
Telefoon
(070) 363 24 42
E-mailadres
Maak een afspraak
De Fysiotherapeut Zorgkaart Nederland

Boksen en Parkinson

Kennismaken met boksen, u traint: coördinatie, kracht en conditie. We doen grondoefeningen, trainen balans, trainen boks-technieken bij elkaar op de handschoenen, of op boksballen en zakken. Naast de basistechnieken traint u uithoudingsvermogen, snelheid, ruimtelijk inzicht en u versterkt uw gevoel van zelfvertrouwen.


Uw Bokstrainer: Daan de Wijs
Daan de Wijs is vanaf zijn 9e een enthousiast bokser en heeft jaren ervaring in het geven van bokslessen. Alles komt aan bod tijdens zijn lessen: spierkracht, balans, coördinatie, uithoudingsvermogen, snelheid, ruimtelijk inzicht en het trainen van dubbeltaken. Daan is na de eerste serie lessen zeer enthousiast en is klaar voor het vervolg!


De cursus gaat door bij minimaal 6 deelnemers en bestaat uit 8 lessen op de donderdag van 11:00-12:00 uur. We geven de trainingen in series, het voorjaar, voorzomer en in het najaar. Bij voldoende enthousiasme overwegen we de cursus doorlopend aan te bieden.


Nieuwe aanmeldingen worden voorafgaand aan de eerste les uitgenodigd voor een intake bij Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord. De kosten zijn € 10,- per les per persoon. Gehele bedrag vooraf te voldoen. Abonnementhouders van Q-fitness trainen mee op vertoon van hun kaart. De kosten voor de intake zijn inbegrepen.


Wetenschappelijk onderzoek naar bokstraining laat (voorzichtig) zien dat parkinsonpatiënten vooruit gaan in het dagelijks functioneren en de training ervaren als een goede uitlaatklep.
Zie de folder : Boksen en Parkinson

Locatie:
Q-Fitness
2e Schuytstraat 209
2517 TN Den Haag
Zuid-Holland Nederland

Ontwikkeld door 23MB