KH feb 2023

Kim van Hutten
Fysiotherapeute, bewegingswetenschapper

Door het willen werken met mensen en passie voor sport en bewegen heb ik gekozen voor de opleiding fysiotherapie, Hogeschool van Utrecht. Ik heb waargenomen in fysiotherapiepraktijken en paramedische fitnessgroepen begeleid. 

Daarna heb ik de opleiding Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit afgerond, met als afstudeerrichting Revalidatie. Daarnaast heb ik enkele jaren met veel plezier fitness groepen begeleid bij de Haagse Hart trim vereniging.  

IK heb ruim 10 jaar gewerkt in Amsterdam UMC (voormalig VUMC). Daar heb ik ervaring opgedaan in het uitvoeren van (3D) gangbeeldanalyses, het afnemen van klinimetrie en (maximale) inspanningstesten, bijdragen aan postacademische cursussen rondom gangbeeldanalyse en doen van onderzoek. Ik was lid van het behandelteam van het CP-expertisecentrum, als gangbeeldanalist. Ook heb ik gewerkt met o.a. de doelgroepen CVA, MS, knieartrose en Obstetrisch Plexus Brachialis letsel, kortweg OPBL

In 2019 heb de overstap gemaakt naar Basalt revalidatie waar ik als adviseur kwaliteit werk aan het implementeren van een digitaal vragenlijsten systeem, klinimetrie en effectmetingen, ondersteunen van het projectenbureau en expertgroepen. Ook werk ik een dag in de week als junior onderzoeker, om de mogelijkheden van een rolstoelergometer voor de revalidatiepraktijk te onderzoeken. Dit doe ik in samenwerking met het lectoraat Technologie voor inclusief bewegen en sport van de Haagse Hogeschool.  

Omdat ik direct patiëntencontact miste werk ik nu ook bij FysioDuinoord Zorgpraktijk. Ik zie hier een mooie uitdaging om mijn passie en kennis in te zetten en direct bij te kunnen dragen aan het verwezenlijken van uw doelen en herstel. 

Wilt u een afspraak maken?
T: 070 363 24 42 optie 6

E-mail: kvanhutten@fysioduinoord.nl
BIG reg.nr. 59057920004