Bart de Swart

Bart de Swart
Fysiotherapeut

Ik ben in de zomer van 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Na de middelbare school heb ik de opleiding Sport en Bewegen aan het ROC Mondriaan in 2015 afgerond. Daarnaast heb ik mijn Fit!vak A diploma (fitnessinstructeur) en Fitness B (personal trainer) behaald.

Ik ben een gedreven fysiotherapeut en wil mij graag verder ontwikkelen binnen het vak fysiotherapie, daarnaast ben ik zeer ambitieus en ga ik professioneel te werk. Door de jaren heen ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in individuele begeleiding bij patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat en/of neurologische aandoeningen/klachten. Vanuit deze interesse zal ik spoedig starten met post-HBO opleiding Neurorevalidatie.

Op maandag en de woensdag ben ik werkzaam bij FysioDuinoord Zorgpraktijk. Ik combineer dit met mijn parttime aanstelling bij Fysiotherapie Wouter de Kok in Poeldijk.

Bart de Swart
BIG reg.nr. 19 92 807 9904

Wilt u een afspraak maken?
T: 070 363 24 42 optie 3
M: 0652 559 344
E: bdeswart@fysioduinoord.nl