Bas Mons

Bas Mons
Fysiotherapeut

Ik ben 34 jaar oud, vader van 2 kinderen en fanatiek sporter. Na het afronden van mijn studie HBO Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht in 2012 ben ik werkzaam geweest bij Havenfysio in Scheveningen. In deze periode heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van klachten van de knie, heup, enkel.

Daarnaast heb ik mij geschoold in de behandeling van Claudicatio Intermittens, ook wel bekend als “etalagebenen”. Ik volgde een bijscholingstraject voor ClaudicatioNet. Dit is een opleiding gericht op het behandelen van mensen met vaatproblematiek. Dit specialisatietraject heb ik 1 april 2018 afgerond, sindsdien ben ik aangesloten bij het Chronisch ZorgNet.

Dit is hét landelijke netwerk van ruim 2750 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met chronische aandoeningen, zoals perifeer arterieel vaatlijden (PAV, etalagebenen), COPD, astma en hartaandoeningen.

Complexe revalidatie en hardnekkige klachten zie ik als een uitdaging. Deze klachten vragen mijns inziens een aanpak die diep ingaat op de oorzaken van het bewegingsprobleem en zijn vaak ook geworteld in gedrag, kennis en gewoontes.

Zelf wil ik graag het goede voorbeeld geven! Ik ben sportief en doe aan hardlopen, basketballen, skaten en heb veel gesnowboard. Bij het snowboarden heb ik een ruime ervaring opgedaan als trainer/coach bij het begeleiden van de snowboarders uit de NL jeugdselectie.

Wilt u een afspraak maken?
T: 070 363 24 42 optie 5

E-mail: bmons@fysioduinoord.nl
BIG reg.nr. 39 91 619 1104