Bas van Beekum

Bas van Beekum
Fysiotherapeut

Ik studeerde in 2006 af aan de Hogeschool Leiden als Bachelor of Physiotherapy. Direct na het behalen van mijn diploma ben ik in het werkveld aan de slag gegaan als fysiotherapeut. In de eerste 5 jaar heb ik vooral in de eerstelijns praktijk gewerkt bij 2 verschillende praktijken in Zoetermeer. In deze beginperiode heb ik diverse cursussen gevolgd rondom bekken en lage rug problematiek en COPD problematiek en heb ik verschillende oefengroepen opgestart om hiermee gezamenlijk te kunnen werken aan een trainingsdoel.

Ik wilde graag mijn horizon verbreden en tijdens mijn periode in het Medisch Trainings Centrum (MTC) in Zoetermeer heb ik de opleiding gedaan tot Arbeidsfysiotherapeut. In 2009 behaalde ik mijn diploma en ben ik voor het MTC steeds meer re-integratie trajecten gaan begeleiden.

In 2011 ben ik overgestapt naar Fysergo/Belife, een organisatie die zich bezig houd met arbeids-en bedrijfsfysiotherapie, re-integratie, vitaliteit en ergonomie. Hier heb ik in de periode 2011 tot 2018 gewerkt. In 2012 heb ik met succes een opleiding gedaan tot Vitaliteitscoach en vanuit Fysergo/Belife bij veel verschillende klanten (Shell, Royal Flora Holland, AKZO Nobel, Gemeentes en Unilever) gewerkt. De werkzaamheden waren zeer divers en bestonden o.a. uit het begeleiden van werknemers met fysieke klachten. Het betrof vaak een werkplekonderzoek, zoals het adequaat instellen van de (bureau)werkplek of het geven van tips en adviezen ten aanzien van werkhouding. Daarnaast ging ik in gesprek met leidinggevenden om samen te bekijken hoe we werknemer en het team optimaal inzetbaar/vitaal konden houden voor nu en de toekomst.

In 2018 ben ik als praktijkmanager opnieuw gaan werken bij het MTC Zoetermeer. Vervolgens heb ik in 2019 de opleiding Dry Needling Systeem (DNS) met goed gevolg afgerond.

Mijn werk als praktijkmanager zorgde ervoor dat ik het praktisch fysiotherapeutisch handelen in de praktijk kon combineren met management vraagstukken. Deze management ervaring heeft veel persoonlijke ontwikkeling teweeg gebracht, wat er voor zorgde dat ik graag als zelfstandig zorgondernemer wilde werken. Deze wens is per 1-1-2020 uitgekomen bij Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord en ik hoop van harte u te mogen ontmoeten in onze praktijk.

Wilt u een afspraak maken?
T: 070 363 24 42 optie 2

E-mail: bvanbeekum@fysioduinoord.nl
BIG reg.nr. 39 06 639 0704