DENISE KLOUWENS-STUIJFZAND

Scherm­afbeelding 2024-07-04 om 08.20.06

Denise Klouwens-Stuijfzand
Psychosomatisch fysiotherapeut

Hallo, mag ik mij voorstellen?  Ik ben Denise Klouwens-Stuijfzand. In 2014 studeerde ik af als algemeen fysiotherapeut. Maar dit was voor mij niet volledig genoeg en heb nog de master psychosomatische fysiotherapie gevolgd en afgerond in 2020.
 
Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals: Chronische Pijn als uitdaging, Reducept (Een uitgebreide Virtual Reality  behandelmethode voor chronische pijn.) en het 6 domeinen model welke zich richt op vitaliteit verkrijgen. En heb ik een diploma behaald als orthomoleculair therapeut. 
 
Ik geloof in een holistische benadering van (pijn)klachten. Of dit nou darmproblemen, hoofd- en nekpijn, vermoeidheid, somberheid, onrust & gejaagdheid of ademhalingsproblemen zijn.
 
Leer weer luisteren naar de fysieke (somatisch) en mentale (psychisch) signalen van jouw lichaam en voel wat vitaliteit kan betekenen voor jou!
 

Wilt u een afspraak maken?

T: 070 363 24 42

E-mail: dklouwens@fysioduinoord.nl
BIG reg.nr. 39919008504