EG feb 2023

Emma Groen
Fysio- en handtherapeut

Ik ben sinds augustus 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut van de Hogeschool Leiden. Als kind had ik altijd al interesse in het menselijk lichaam. Ik wilde graag begrijpen hoe het in elkaar zit en hoe het werkt. Vanwege deze onderzoekende en nieuwsgierige houding was fysiotherapie de studie die mij het meest aansprak en daar heb ik nog geen spijt van gehad. Mensen helpen m.b.v. mijn kennis over het menselijk lichaam, zodat ze weer pijnvrij door het leven kunnen gaan en weer (meer) plezier krijgen in wat ze doen, vind ik één van de meest dankbare dingen die je kan doen voor iemand en ik haal daar dan ook veel voldoening uit. Met plannen voor de toekomst, een dosis enthousiasme en die onderzoekende en nieuwsgierige houding ben ik dan ook klaar voor een nieuwe uitdaging bij FysioDuinoord Zorgpraktijk.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen op verschillende plekken en daardoor ervaring opgedaan in o.a. sportfysiotherapie, revalidatie, orthopedie en geriatrie. Direct na het afronden van de opleiding ben ik gaan werken in een eerstelijnspraktijk, maar daar was ik niet helemaal op mijn plek en miste ik vooral het begeleiden van revalidatietrajecten, zoals je die in de tweede lijn wel vindt. Zo ben ik uiteindelijk bij FysioDuinoord Zorgpraktijk beland. Door de band met &Basalt zal ik hier ook de revalidatiezorg vinden die ik zo leuk vind in de tweede lijn.

Naast mijn werk als fysiotherapeut gaat al mijn vrije tijd op aan muziek maken, en dan met name drummen. Zeker 2 á 3 keer per week repeteer ik met mijn band(s) en daarnaast probeer ik zoveel mogelijk zelf te oefenen. Mede hierom ontstond al tijdens mijn studie de interesse in de richting van de hand- en polstherapie. Van maart tot juli 2022 heb ik dan ook de AOHT (Allround Opleiding Handtherapie) gevolgd en afgerond. Binnen FysioDuinoord Zorgpratijk zal ik mij dus vooral gaan focussen op de handtherapie.

Ik ben op woensdag werkzaam voor FysioDuinoord Zorgpraktijk. In de ochtend op de praktijk en in de middag namens de praktijk bij &Basalt. Ik combineer dit met een parttime aanstelling bij FysioCS in Rijswijk (Bergman Kliniek).

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken?
T: 070 363 24 42 optie 

E-mail: egroen@fysioduinoord.nl
BIG reg.nr. 89930323604