Jan Wiegel zww 524

Jan Wiegel
Fysio-, manueel, Cardio en Fasciatherapeut

Ik ben in 1976 afgestudeerd als fysiotherapeut bij de stichting Haagse Academie voor Lichamelijke opvoeding.

Direct daarna ben ik gaan werken bij het revalidatiecentrum Delft en Omstreken in Delft.Later werd dit bekend als Sophia revalidatiecentrum en is nu bekend als Revalidatiecentrum Basalt.

Na eerst een aantal jaren gewerkt te hebben in de revalidatie als niet gespecialiseerd fysiotherapeut ben ik in 1982 begonnen met de opleiding tot manueel therapeut bij de SOMT in Eindhoven. Hier ben ik op 31-01-1987 afgestudeerd.

In het revalidatiecentrum werd de groep revalidanten met langdurige en hardnekkige rug,- nek,- en schouderklachten mijn specialiteit.

In 1989 ben ik gestart met de opleiding tot fysiotherapeut bij hartpatiënten die ik in 1990 heb afgerond. Sinds die tijd maakte ik ook deel uit van het hartrevalidatieteam in het revalidatiecentrum. Het team dat het revalidatie programma voor mensen met met hartklachten verzorgd ook bijvoorbeeld na een operatie aan het hart. Van 1995 tot 2020 ben ik coördinator van dit programma geweest.

In 2019 ben ik begonnen met mijn specialisatie in de Fascia Integratie Therapie.

Inmiddels ben ik hiervoor gecertificeerd en volg nog regelmatig cursussen op dit gebied. De Fascia Integratie Therapie is een zeer nuttige aanvulling gebleken bij het behandelen van langdurig bestaande lichamelijke pijnklachten.

Ik hoop u bij FysioDuinoord te kunnen helpen bij het behandelen van uw lichamelijke klachten op de Locatie Basalt Delft en op de Locatie Danckertsstraat.

Werkdagen zijn maandag, woensdag (Locatie Basalt Delft)  en vrijdagochtend.

 

Wilt u een afspraak maken?
T: 070 363 24 42 

E-mail: jwiegel@fysioduinoord.nl
BIG reg.nr. 29035495904