NIEUW!!! Slaapoefentherapie

Slaapoefentherapie

Slaapproblemen zoals niet inslapen, regelmatig wakker worden, te vroeg wakker worden of niet uitgerust wakker worden. Het zorgt ervoor dat je overdag vermoeid bent, je minder goed kan concentreren en dat je belemmerd wordt in je dagelijks leven.

Voldoende slaapkwaliteit is om heel veel redenen belangrijk. Het zorgt ervoor dat je lichaam herstelt van de dag, je batterij opgeladen wordt zowel fysiek als mentaal en het zorgt ervoor dat je klaar bent om de volgende dag weer vol energie te beginnen.
Wanneer je een slaapprobleem hebt, is energie vaak een ding. Je voelt je moe, je lichaam werkt niet mee en je merkt dat je ook wat pijntjes krijgt. Je wil wel bewegen, maar de puf is er niet en wanneer je moet ontspannen, daar is toch helemaal geen tijd voor? Vaak beland je in een vicieuze cirkel waar je zelf niet uit komt.

Slaapoefentherapie kan dan een oplossing bieden. Samen kijken we naar de oorzaak van je slaapprobleem en krijg je praktische tips om je slaap te verbeteren. Want wist je dat je slapen kunt leren?

Wil jij ook weer lekker slapen?

Maak dan snel een afspraak met Anissa Schoonbrood

T: 070 363 24 42 optie

E-mail: aschoonbrood@fysioduinoord.nl
BIG reg.nr. 29930919304