Overige locaties

&Basalt, een unieke samenwerking midden in het zorgnetwerk van Den Haag

Basalt opent augustus 2021 &Basalt, een nieuwe locatie naast het HagaZiekenhuis, later meer!


Fysiotherapie en Medische fitness bij Q fitness

FysioDuinoord Zorgpraktijk en Qfitness werken samen op de locatie 2e Schuytstraat 209

Op de locatie 2e Schuytstraat heeft FysioDuinoord Zorgpraktijk een behandelkamer beschikbaar. We kunnen daarom naast uw reguliere fysiotherapie behandeling ook gebruik maken van de oefenzaal, cardio-, fitnessapparatuur en CrossFit faciliteiten.

Wat is medische fitness?

Medische fitness is gericht sporten en bewegen onder begeleiding van fysiotherapeuten. Vaak heeft het een doel om te revalideren van een (langdurige) blessure of aandoening, maar het kan ook goed zijn voor mensen die hun fysieke vermogen willen optimaliseren. Door dit samen te doen met een fysiotherapeut wordt de belastbaarheid van het lichaam op een verantwoorde manier verhoogt. Verantwoord bewegen zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten optimaal blijven functioneren en uw conditie op peil blijft.
Voordat u met de medische fitness start heeft u een gesprek met een fysiotherapeut. Samen bepaalt u de trainingsdoelen en de fysiotherapeut maakt een inschatting van uw huidige lichamelijk functioneren. De training zal in groepjes plaats vinden en zal max 1 uur duren.

Qfitness
2e Schuytstraat 209
2517 TN Den Haag