Overige locaties

&Basalt, een unieke samenwerking midden in het zorgnetwerk van Den Haag

FysioDuinoord Zorgpraktijk &Basalt bevindt zich in nieuwbouw ‘De Schoone Ley’, tegenover de hoofdingang van het HagaZiekenhuis. Op deze locatie vestigen wij ons met Basalt revalidatiegeneeskunde en een aantal andere zelfstandige praktijken in één gebouw. Onder de naam ‘&Basalt’ verbinden wij op deze locatie onze praktijk met Medisch Specialistische Revalidatiezorg. 

&Basalt is een nieuwe locatie waar CVA-patiënten direct vanuit het ziekenhuis kunnen revalideren. Om deze grote groep patiënten nu en in de toekomst excellente revalidatie te kunnen bieden, werkt Basalt op innovatieve wijze intensief samen met haar eerstelijns netwerk in een hybride vorm van behandelen als onderdeel van Neuronet Haaglanden. 
Deze wijze van samenwerken tussen Basalt en de CVA Zorgketen Haaglanden is uniek in Nederland en tilt de juiste zorg op de juiste plek naar een nieuwe fase. Vanuit de gehele keten komt alle kennis op het gebied van herstel na een CVA in de &Basalt samen voor de patiënt. 

FysioDuinoord Zorgpraktijk is één van de samenwerkingspartners, we zijn op maandag en donderdag aanwezig.

&Basalt 
Els Borst-Eilersplein 75, 
2545 AA Den Haag

Afspraak maken? Bel 070 3632442 Of maak een afspraak via onze website.

De locatie is goed bereikbaar met het OV (https://9292.nl/den-haag/bus-tramhalte-leyenburg) en er is een openbare parkeergarage aanwezig.


Fysiotherapie en Medische fitness bij Q fitness

FysioDuinoord Zorgpraktijk en Qfitness werken samen op de locatie 2e Schuytstraat 209

Op de locatie 2e Schuytstraat heeft FysioDuinoord Zorgpraktijk een behandelkamer beschikbaar. We kunnen daarom naast uw reguliere fysiotherapie behandeling ook gebruik maken van de oefenzaal, cardio-, fitnessapparatuur en CrossFit faciliteiten.

Wat is medische fitness?

Medische fitness is gericht sporten en bewegen onder begeleiding van fysiotherapeuten. Vaak heeft het een doel om te revalideren van een (langdurige) blessure of aandoening, maar het kan ook goed zijn voor mensen die hun fysieke vermogen willen optimaliseren. Door dit samen te doen met een fysiotherapeut wordt de belastbaarheid van het lichaam op een verantwoorde manier verhoogt. Verantwoord bewegen zorgt ervoor dat uw spieren en gewrichten optimaal blijven functioneren en uw conditie op peil blijft.
Voordat u met de medische fitness start heeft u een gesprek met een fysiotherapeut. Samen bepaalt u de trainingsdoelen en de fysiotherapeut maakt een inschatting van uw huidige lichamelijk functioneren. De training zal in groepjes plaats vinden en zal max 1 uur duren.

Qfitness
2e Schuytstraat 209
2517 TN Den Haag

Afspraak maken? Bel 070 3632442. Of maak een afspraak via onze website.