Michelle Jespers

Michelle Jespers
Fysiotherapeut, Manueel therapeut i.o.

Ik ben in 2019 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Leiden. Ik ben een leergierige fysiotherapeute met een betrokken werkhouding. Ik kan goed samenwerken en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik denk in oplossingen en ben niet bang om iets anders te proberen om het gezamenlijke doel, uw herstel, te bereiken.

In het afgelopen jaar heb ik in verschillende praktijken ervaring opgedaan en nu wil ik me graag binnen FysioDuinoord Zorgpraktijk specialiseren in het onderzoeken en behandelen van patiënten met knieklachten, met name kruisbandproblematiek, wervelkolomklachten en de behandeling na een heup- of knieprothese operatie. In het najaar van 2021 ben ik gestart met de Masteropleiding Manuele Therapie. Dit is een post-HBO Master of Science (Msc), die Bachelor fysiotherapeuten opleidt tot klinisch specialist in de manuele therapie.

Op maandag en de woensdag ben ik werkzaam bij FysioDuinoord Zorgpraktijk. Ik combineer dit met mijn parttime aanstelling bij Fysiotherapie Starrenburg in Wassenaar.

Michelle Jespers
BIG reg.nr. 19 92 624 2404

Wilt u een afspraak maken?
T: 070 363 24 42 optie 4
M: 0634 210 510
E: mjespers@fysioduinoord.nl