Fysiotherapeut  FysioDuinoord Zorgpraktijk

Gezocht: Fysiotherapeut(e) voor 32-40 uur per week

Ben jij een ambitieuze fysiotherapeut die wil werken in een dynamische, hooggekwalificeerde en uitdagende eerstelijns setting, weet je een klantgerichte benadering te combineren met een efficiënte planning en staat multidisciplinair werken voor jou gelijk aan goede zorg. Dan past FysioDuinoord Zorgpraktijk bij jou!

Functieomschrijving:

Als fysiotherapeut bij FysioDuinoord Zorgpraktijk voer je je werkzaamheden uit op één van onze locaties en bij cliënten thuis. Je onderhoudt een netwerk van zorgverleners en werkt intensief samen met de andere zorgaanbieders binnen onze samenwerkingsverbanden.

Wie zijn wij?

FysioDuinoord Zorgpraktijk is een eerstelijns plus fysiotherapiepraktijk. We werken vanuit drie locaties en zijn o.a. partner van &Basalt. Hier werken Basalt Revalidatie en het eerstelijns Neuronetwerk op innovatieve wijze intensief samen. Bij FysioDuinoord Zorgpraktijk staan kwaliteit, innovatie en samenwerking hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij kwaliteit en persoonlijke benadering van de patiënt heel belangrijk.

Als versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut voor 32-40 uur per week

Wie zoeken wij?

Een gediplomeerde en enthousiaste fysiotherapeut, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Verder…

  • is het prettig als je ervaring hebt als fysiotherapeut in de eerste lijn, maar anders bieden we je graag de mogelijkheid om deze ervaring op te doen;
  • is samenwerken met andere zorgverleners je tweede natuur;
  • een extra specialisatie of aandachtsgebied is een pré
  • heb je ideeën over innovatie en dienstverlening;
  • ben je sociaalvaardig, ondernemend en flexibel;
  • ben je gewend om digitaal te werken in Intramed of bereid dit te willen leren;

Wat bieden wij?

We staan voor goed werkgeverschap en daar hoort een passende beloning bij.

Een werkomgeving met een jong en dynamisch team van fysiotherapeuten waarin hoogwaardige fysiotherapie en samenwerken van belang is en waar een informele en persoonlijke sfeer de boventoon voert. We werken intensief samen met diverse andere (para)medische disciplines.

Daarnaast is er binnen FysioDuinoord Zorgpraktijk veel ruimte voor eigen initiatief.

In overleg met ons krijg je een contract tussen de 32 en 40 uur per week. In eerste instantie voor bepaalde tijd, maar natuurlijk met de intentie om daarna dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Reageren op deze vacature?

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Bas of Eelco via telefoonnummer 070-3632442

Denk jij jezelf te herkennen in bovenstaande, stuur dan jouw CV en korte motivatie naar info@fysioduinoord.nl o.v.v. ‘vacature fysiotherapeut’.

Heb je het gevoel dat je onvoldoende ervaring hebt, maar ben je wel die enthousiaste, energieke en leergierige therapeut, reageer vooral, we staan graag open voor jouw motivatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

FysioDuinoord Zorgpraktijk

Danckertsstraat 88

2517TK Den Haag

www.fysioduinoord.n