Pauliene Erkelens

Pauliene Erkelens
Ergotherapeut

Pauline is afgestudeerd in 2023 als ergotherapeut en biedt om die reden een verfrissende jonge blik aan het vak Ergotherapie. Zij heeft ervaring opgedaan in de revalidatie, in een verpleeghuissetting, met wmo aanvragen en hulpmiddelen in de thuissituatie en covid-19/long-covid.

Het leven blijven leven zoals iemand dat zelf wil op zijn of haar eigen manier, vind Pauline belangrijk. Daarom zet ze zich in voor de mensen die daar wat ondersteuning bij kunnen gebruiken. Hierbij kunt u denken aan adviezen over het gebruik van hulpmiddelen, het oefenen van transfers binnen en buitenshuis en het meedenken over verdere handelingsproblemen. Ze vind het leuk om een samenwerking aan te gaan met de cliënt en omgeving, om samen tot oplossingen te kunnen komen voor mogelijke handelingsproblemen. Pauline behandelt aan huis en op de praktijk.

Pauline werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Ergotherapie Wateringse Veld en FysioDuinoord Zorgpraktijk maken het samen mogelijk dat Pauliene beschikbaar is voor een huisbezoek en/of afspraak op de locatie Danckertsstraat.

Wilt u een afspraak maken? Gebruik de button “stel een vraag” rechts boven of bel/mail:

T: 070 309 98 60

E-mail: info@fcwv.nl

Pauliene is ingeschreven in het Kwaliteitsregister