Door de psychische overbelasting staat het lichaam onder spanning en dat kan lichamelijke klachten geven. Vaak komt men dan bij een fysiotherapeut terecht. Als de klachten iedere keer terugkomen kunnen wij, natuurlijk in overleg met u en uw behandelend arts, doorverwijzen.
 
Andersom is het zo dat regelmatig bewegen psychische klachten, zoals depressiviteit en angstgevoelens verminderen. Dit geldt zowel voor mensen met milde psychische klachten, als voor mensen met een psychische stoornis.
 
Wij zijn een multidisciplinaire zorgpraktijk en werken samen met twee praktijken voor psychotherapie. Psychologiepraktijk Bohnen en Praktijk Inkt zijn onze partners. We werken op een plezierige manier samen en verwijzen zo nodig onderling door.
 
Erica Bohnen is een ervaren gz-psycholoog, die goed luistert en nuchterheid en humor inzet om het welbevinden van cliënten te verhogen, meer kleur te brengen. Liever dan het zoeken naar de oorzaak van problemen, analyseert ze  de situatie en het gedrag om daarna samen tot een oplossing te komen. Erica Bohnen is op donderdag werkzaam in de Danckertsstraat. Een afspraak maken? Kijk dan op de contact pagina van Praktijk-Bohnen.nl of bel 06 576 757 90
 

Maaike Schuring en Pieternel Meijer van Praktijk Inkt richten zich op de door jou ontwikkelde patronen waardoor de klachten zijn ontstaan. Behandeling kan bestaan uit inzichtgevende therapie, cliëntgerichte therapie, mentaliseren bevorderende therapie (MBT), groepstherapie (bij voldoende deelnemers), cognitieve gedragstherapie, EMDR en/of een vorm van systeemtherapie (waaronder (partner)relatietherapie, ouderbegeleiding). Doel van de behandeling is psychische klachten verminderen of beter hanteerbaar maken.

Praktijk Inkt is gevestigd in de Van Speijkstraat 234-4, 2518 GK Den Haag. Een afspraak maken kan via onze praktijk of rechtstreeks op de contactpagina van Praktijk Inkt.