1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Contactinformatie

Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord

Adres
Danckertsstraat 88
2517 TK Den Haag
Telefoon
(070) 363 24 42
E-mailadres
Maak een afspraak Stel een vraag Patiëntenportaal
De Fysiotherapeut Zorgkaart Nederland

Samenwerking

Basalt, de kracht van revalidatie

Wij hebben een uitstekende relatie met Basalt Revalidatie, waardoor we een optimale afstemming kunnen realiseren in uw revalidatieproces.


NeuroNet Haaglanden

We zijn aangesloten bij NeuroNet Haaglanden, door deelname aan dit netwerk zijn we, samen met onze netwerkpartners, in staat patiënten met NAH (o.a. CVA infarct/bloedig, traumatisch hersenletsel, Oncologisch hersenletsel en MS) passende zorg te bieden.
NeuroNet Haaglanden is een initiatief van Basalt Revalidatie, het Haaglanden Medisch Centrum, het Hagaziekenhuis, HWW-zorg en verschillende 1e lijns praktijken voor fysiotherapie.


Den Haag Fysiotherapie

Fysiotherapie Duinoord is aangesloten bij de Den Haag Fysiotherapie-groep. Deze groep van specialisten in beweging is een groep van praktijken die hun krachten hebben gebundeld om zo optimaal in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de zorg. Om een overzicht van aaneengesloten praktijken te zien, klikt u hier. Dan kunt u bovendien zien welke specialismen Den Haag Fysiotherapie in huis heeft.


QFitness

QFitness is een fitnesscentrum in de 2e Schuytstraat. Samen met dit fitnesscentrum bieden wij medische fitness aan, maar ook als u ‘gewoon’ wilt sporten, kunt u bij QFitness terecht. De instructeurs van QFitness zullen u persoonlijk begeleiden door middel van een trainingsschema dat speciaal voor u in elkaar is gezet.


Ergotherapie

Ergotherapie Dineke Bangerter-van der Molen Wij werken nauw samen met Dineke, zij is gevestigd in het Gezondheidscentrum de Regentes. U kunt via ons een afspraak maken of direct contact met haar opnemen. Dineke is bereikbaar op 06-34643640 of per mail op praktijk@ergotherapie-bangerter.nl


ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van mensen met parkinson. Meer dan 2000 zorgverleners (o.a. neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en verpleegkundigen) zijn aangesloten bij dit netwerk. Het streven van ParkinsonNet is dat iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is.


ALS netwerk Haaglanden

Het Netwerk Haaglanden is een samenwerkingsverband van het ALS Centrum Nederland, de ALS teams van Basalt en zorgverleners rondom patiënten met ALS, PSMA en PLS in de regio Haaglanden, Delfland en het Westland. De samenwerkingspartners zijn de ALS behandelteams van Basalt, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten vanuit de eerste lijn, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundigen en verzorgenden werkzaam in verpleeghuizen en thuiszorgorganisaties. Het delen van expertise gebeurt o.a. 2 keer per jaar tijdens een netwerkbijeenkomst.


Belife

Belife is een landelijk werkend interventie & gezondheidsmanagement adviesbedrijf dat werknemers en bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van hun duurzame inzetbaarheid. Als organisatie geloven wij in de kracht van mensen. Dat doen we door bedrijven te helpen met het nemen van eigenaarschap en leiderschap op de thema’s vitaliteit en inzetbaarheid en daarnaast concreet aan de slag te gaan met mensen en teams. Van persoonlijke training en coaching tot revalidatie- en vitaliteitsprogramma’s. We doen dit in-company bij bedrijven, en hebben daarnaast een tiental BeLife centra verspreid over Nederland.

Belife beschikt daarbij over hoogwaardige kennis van inspanningsfysiologische metingen, fysieke belasting, voedingsassessments en mentale weerbaarheidsmetingen. Daarnaast hebben we ervaring op het gebied van begeleiding van topsporters en sportteams.

Ontwikkeld door 23MB