1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Contactinformatie

Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord

Adres
Danckertsstraat 88
2517 TK Den Haag
Telefoon
(070) 363 24 42
E-mailadres
Maak een afspraak Stel een vraag Patiëntenportaal
De Fysiotherapeut Zorgkaart Nederland

Specialismen

Aangezien alle klachten verschillende oorzaken kunnen hebben, is het noodzakelijk om verschillende specialismen in huis te hebben. Op deze pagina zullen we elk specialisme kort beschrijven. Met deze specialismen komen wij u zo goed mogelijk tegemoet in uw hulpvraag. In de praktijk komt het voor dat verschillende specialismen met elkaar gecombineerd worden.

Vitaliteit-coaching

Als vitaliteitscoach bieden we individuen en organisaties professionele ondersteuning aan bij vitaliteitsproblematiek. Bij de term vitaliteit (letterlijk ‘levenskracht’) staan drie begrippen centraal: energie, motivatie en veerkracht. Steeds meer mensen en organisaties beseffen dat vitaliteit de basis is waar alles om draait. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een persoon vitaler is naarmate hij meer invloed heeft op regie op zijn eigen leven. Sport en beweging spelen ook een rol bij de mate van vitaliteit.

Als vitaliteitscoach helpen we u, na een inventarisatie van uw vitaliteit of dat van uw werknemers, bij het behouden of terugwinnen van de vitaliteit. Vitaliteitsmanagement zorgt voor meer geluk, minder ziekteverzuim, minder personeelsverloop en een hogere arbeidsproductiviteit.

Ontwikkeld door 23MB