portret-yvette

Yvette Kilian
Diëtist

Yvette Kilian is in 1988 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool als diëtist. Na haar opleiding heeft ze een aantal jaren als artsenbezoeker gewerkt. Haar achtergrond als wedstrijdzwemster heeft haar doen besluiten zichzelf te specialiseren in (top)sportvoeding. Yvette is in haar vrije tijd nog steeds actief in de wedstrijdzwemsport als masterzwemmer en 2x per jaar doet ze mee aan het Open Nederlandse Masterzwem Kampioenschap.

Op 1 januari 1995 is Yvette gestart met haar diëtetiek praktijk en in 1997 de Post-HBO opleiding sportdiëtist afgerond. Sindsdien werkt Yvette als diëtist en sportdiëtist en begeleidt ze recreanten, wedstrijd,- en topsporters. Door regelmatig scholingen te volgen en zich verder te specialiseren zijn haar aandachtsgebieden uitgebreid. Haar aandachtsgebieden zijn: oncologie, oncologische revalidatie, diabetes, COPD, ouderenzorg, ondervoeding, hart en vaatziekten en sondevoeding.

Dieetistopsport is een (sport)diëtistenpraktijk met vestigingen in Zoetermeer en Den Haag. Er zijn 5 diëtisten bij Dieetistopsport werkzaam op 12 locaties.
Yvette is 2 dagdelen per maand werkzaam bij FysioDuinoord Zorgpraktijk.
(13:00-15:30 uur op de 2e en 4e dinsdag van de maand)

Yvette is opgenomen in het kwaliteitsregister voor paramedici onder registratienummer 99900692489.

Yvette werkt met online-afspraken.
Kijk voor meer informatie op Dieet is topsport

Wilt u een afspraak maken? Bel of mail naar

T: 06 40 04 79 87
E: y.kilian@dieetistopsport.nl