YvdV dec 2022

Yvette van der Velde
Fysiotherapeut

Ik ben in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Vrijwel aansluitend ben ik gaan werken bij Argos Zorggroep in Vlaardingen waar ik ruime ervaring heb opgedaan in de ouderenrevalidatie. Na bijna 4 jaar heb ik mijn loopbaan vervolgd in een eerstelijn praktijk in de Stations- en Rivierenbuurt in Den Haag. Vanwege mijn ervaring en interesse in geriatrische problematiek behandelde ik binnen deze praktijk o.a. de oudere patiënten. Maar ik ben mij ook gaan specialiseren in het behandelen van claudicatioklachten (etalagebenen) en duizeligheidsklachten. Binnen de regio Haaglanden zijn er tot nu toe weinig fysiotherapeuten die beschikken over kennis en ervaring in het behandelen van duizeligheidsklachten (BPPD, neuritis vestibularis, ziekte van Ménière, etc.). De afgelopen jaren ben ik hier gaandeweg verder in gaan specialiseren, waarbij ik meer en complexere gevallen ben gaan behandelen, zoals klachten bij traumatisch hersenletsel, hersenbloedingen en -infarcten en brughoektumoren.

Na bijna 7 jaar was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging en is in 2021 FysioDuinoord Zorgpraktijk op mijn pad gekomen. Via het nieuwe zorgconcept van Basalt Revalidatie, genaamd &Basalt, behandel ik namens de praktijk patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en CVA op locatie De Schoone Ley, tegenover het HagaZiekenhuis. Ik werk hier op maandag en donderdag. Op dinsdag en vrijdag werk ik op de praktijk aan de Danckertsstraat.

Ik ben aangesloten bij Chronisch ZorgNet als claudicatio-, osteoporose- en COVID therapeut, Duizeligheidsnet, ParkinsonNet, ALS-netwerk Haaglanden en Neuronet Haaglanden.

 

Wilt u een afspraak maken?

T: 070 363 24 42 optie 3

E-mail: yvandervelde@fysioduinoord.nl
BIG reg.nr. 29 915 318 404